dinsdag 11 maart 2008

Effe Dit.... GEEN Bestaansrechten meer !

Effe Dit.... GEEN Bestaansrechten meer !!??

TRANSGENDERS GEEN BESTAANSRECHTEN MEER

Ik ben …KATOI… Shemale, 42 jaar, Freelance DJ en partyorganisator.
Maar, eh nee, da’s niet waar. Want….ik besta niet !!........ Hoezo niet ? eh..tja, laat ik het zo zeggen,
ik besta alleen als man. Een stukje verleden , waarvan ik me niet los mag maken. Niet volgens de huidige wetgeving. Nederland erkent immers transgenderisme niet meer.
Transexualiteit, ja dat wel. Van man naar vrouw …volledig incl. geslachtsoperatie en transformatie proces !! Dat wel. Het verschil ?? Transgenderisme is de wereld tussen het man zijn, en vrouw worden in. Een proces waarin sommigen transsexuelen blijven “verkeren” om diverse ..vaak medische…redenen. En zij dus voor altijd half man…half vrouw zullen zijn.

Nederland heeft een goede zorg en begeleiding daarin gekend. Er zijn vele transsexuelen die inmiddels gelukkig leven als vrouw, zowel als man, en er verder nooit meer bij stil staan. Ik was ooit op weg met zo’n proces, in de hoop me een stukje gelukkiger te mogen voelen in dit leven door mijn erkenning als vrouw.

Echter, na 8 jaar een moeizame en zware weg te zijn gegaan op veel manieren, kreeg ik in 2005 eindelijk mijn “oproep”. Ik zou eindelijk mn lichaam een stukje completer krijgen. Ik kreeg “borsten”zo was mij beloofd. En dus volgden er een reeks van spannende maanden. Nou was ik al bijzonder trots op hetgeen de hormonen mij al hadden gegeven, maar toch. Ik werd echt steeds ongeduldiger, en omdat het wat lang duurde allemaal, ging ik maar eens bellen. In 2006 na de zomer kwam men tot de ontdekking mij “vergeten “te zijn. Gaf nix….zouden ze snel herstellen en, zo werd me een spoed positie gegeven. Er werd me verzocht even geduld te hebben, en ja hoor ….ik mocht naar de specialist voor aanmeten en afspraak maken. Tuurlijk was dat waar ik al zo lang naar uitkeek. Als een blinde die zicht word beloofd….en een dove die weer zou kunnen horen……dus ga maar na, ik was meer dan opgewonden.

Na de afspraken met de specialisten, de narcotiseur, en de mensen van de nazorg uitvoerig te hebben gesproken, werd me gezegd om nu thuis af te gaan wachten…..de oproep kwam eraan !!!!!
DOODs benauwd was ik…..en dan duren weken lang hoor…zeker na 8 jaar knokken. Ik krijg eindelijk mn stukje verdiende vrouwelijkheid. Er volgden ruim 8 spannende weken !!

Ja hoor, daar was een brief, van het ziekenhuis ? nee…van ACHMEA…GROENE LAND..ik dacht direkt, ah de formulieren voor de operatie…en de oproep……MISPOES !!!!

Nee lieve lezers. Ik krijg een brief met een paar regels, die ik niet meer onder ogen kan hebben zonder tranen. Een afwijzing !!! Een simpele beslissing van een minister heeft de verzekering het recht gegeven om TRANSGENDERISME te SCHRAPPEN uit hun woordenlijst. Ineens krijgt de term GENDERDYSFORIE een heel andere betekenis….mijn wereld is stuk, kapotgetrapt, misselijk verneukt !!

In de brief staat een wazige verwijzing naar een besluit.

Dit vond al plaats in het jaar 2006. Inmiddels spreidt de “ziekte van afschaffen” zich langzaam uit….
Besluiten van ministers alom worden doorgevoerd, en maken steeds meer “slachtoffers” die zich nergens meer op hun recht kunnen beroepen. Hoeveel recht en vrijheid gaan wij nog inleveren….???



Katoi

Geen opmerkingen: