dinsdag 11 maart 2008

Effe Dit....Geloven tot je er dood bij neervalt !!

Effe Dit....Geloven tot je er dood bij neervalt !!

1 mrt, 15:51

In m'n dagelijkse nieuws op Google las ik de zoveelste dommme reactie op een stuk over wilders. Ik heb daarin een duidelijke eigen mening, maar vind het erg wat sommigen durven zeggen in Nederland. Er kunnen in nederland geen beledigde moslims zijn. Zij weten namelijk hoe de "goede"onder de slechte moeten lijden. Als deze moslims werkelijk [i]nederlander zijn, leven ze als nederlanderen werken ze als nederlander.Dat houdt dus in ,dat ze al niet geheel volgens moslim geloof kunnen leven.Dus een eigen interpretatie van het geschrift volgen.
Als zij dus niet tot deze categorie behoren,waar maken ze zich dan druk om ? Er is net als in de Christen wereld , een strijd tussen gelovigen onderling. Dat maakt, dat er een aantal wel, en een aantal niet deugen !! Daar gaat dit over !! De bijbel kent ook extreme verzen, maar die worden niet meer toegepast of op een
andere manier geïnterpreteerd.Ketterij bestaat niet meer en ook de strijd tussen de christenen onderling, beperkt zich (grotendeels) tot hun eigen grondgebied.Ira in ierland,ETA in Spanje, Farc in Colombia, etc.etc.
Er zijn mensen die in hun cultuur nog steeds vrouwen mishandelen, kinderen misbruiken en uitbuiten, en internationale wereld wetten overtreden.Alles legaal volgens een door mensenhand geschreven geschrift.Als zij dat willen prima..maar laat ze dat dan tenminste op hun eigen grondgebied doen, en niet proberen door intimidatie en geweld, zich op te dringen in een wereld waar hun geloof niet welkom is!!
Voer je strijd daar waar je thuis hoort,en laat een ander leven met respect en waarde.

Wilders doof voor oproepen
zaterdag 01 maart 2008 | 13:09
De ondernemersorganisaties VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO-Nederland doen een oproep aan Tweede Kamerlid Geert Wilders
van de PVV om zijn anti-Koranfilm niet uit te zenden.

DEN HAAG - Geert Wilders heeft geen boodschap aan de oproepen van kabinet en bedrijfsleven af te zien van uitzending
van zijn Koranfilm 'Fitna' ('Beproeving'). Hij zegt dat de film in maart wordt uitgezonden op internet en/of tv.
Het kabinet nam gisteren, in een poging Nederlandse belangen, bedrijven en burgers
in het buitenland te beschermen,
duidelijk afstand van Wilders.

* Oppositie wist van verklaring Balkenende
Premier Balkenende (CDA) riep in een krachtig getoonzette verklaring de PVV-leider op de uitzending van zijn film te
heroverwegen."Er rust een grote verant- woordelijkheid op de heer Wilders", aldus Balkenende.

Het kabinet beschikt over'concrete signalen' dat het uitbrengen van de film ernstige schade zal toebrengen aan Nederlandse belangen in islamitische landen. De premier schetste een alarmerende toename van het aantal bedreigingen aan het adres van Nederlandse instellingen en bedrijven.

Het kabinet houd rekening met een boycot van
Nederlandse producten en met aanslagen op Nederlandse instellingen en burgers.
Balkenende riep moslimregimes op Nederlandse burgers in bescherming te nemen tegen mogelijke aanslagen.


Ook werkgeversorganisaties vrezen het ergste en riepen Wilders gisteren onomwonden op af[/b] te zien van de vertoning van de film.
"Het is de hoogste tijd om de ernst van de gevolgen onder ogen te zien. Bedrijven houden hun hart vast.
De economische schade door deze film zal veel groter zijn dan die door de Deense cartoonrellen."
De verklaringen van kabinet en werkgevers maken geen indruk op Wilders.
Hij ziet zich door alle dreigementen bevestigd in zijn pogingen het gevaar van de radicale islam voor het voetlicht te brengen.
"Het kabinet mag dan buigen en capituleren voor de islam, ik zal dat nooit en te nimmer doen."


Balkenende wees erop dat de dreigende situatie rond de film een eigen dynamiek lijkt te krijgen.
Hoewel de inhoud van 'Fitna' nog niet bekend is, is er door alle publiciteit in binnen- en buitenland al veel schade aangericht.
"Mijn zorg is dat de hele psychologie rondom deze film een eigen werkelijkheid schept."
Balkenende verwees onder meer naar recente dreigementen van de taliban om hun strijd tegen de 'Nederlandse militairen in Afghanistan te verhevigen.


Iedereen blijft maar zeiken over de gevolgen van deze zogenaamde film , die A: nog niet eens is vertoond, en B: waarvan inhoud, tot op heden nog onbekend.Moet je nu eens kijken wat wij als Domme Nederlanders ons laten Bedreigen,Intimideren en beschimpen door dat zelfde Moslim volk wat zo allemachtig bang is. Bang voor wat ? Watheb je dan te verbergen ? Hun aanslagen, moorden en bedreigingen zijn dus normaal ?
Theo van Gogh mocht zomaar de bek gesnoerd worden.Net als vele anderen.
Is het normaal dat overheden af moeten luisteren en Arabische berichten moeten onderscheppen ? Om te zien wat ze nu weer van plan zijn ? Het feit dat die mensen niet bouwen aan een eigen toekomst en een eigen gemeenschap,maar buiten hun eigen grenzen, ONS als "Normale" levende gemeenschap moeten storen met hun opdringerige regeltjes en mensonterende gewoontes.

Het kabinet beschikt over 'concrete signalen'...Nou, laat maar zien waar deze terroristen mee durven dreigen!Of kan dat niet? worden we dan echt allemaal aanhangers van Geert ???

Nederlandse belangen in islamitische landen. De premier schetste een alarmerende toename van het aantal bedreigingen aan het adres van Nederlandse instellingen en bedrijven. Het kabinet houdt rekening met een boycot van Nederlandse producten en met aanslagen op Nederlandse instellingen en burgers.
Balkenende riep moslimregimes op Nederlandse burgers in bescherming te nemen tegen mogelijke aanslagen.

Bovenstaande heet INDOCTERINATIE OF AFDWINGEN !!! Ik dacht dat we als europese eenheid NIET met terroristen onderhandelen ?

Hoewel de inhoud van 'Fitna' nog niet bekend is, is er door alle publiciteit in binnen- en buitenland al veel schade aangericht.
Ow ja ???? waar ? Op de teentjes getrapte terroristen ?? Kom op zeg, de enigen die schade lijden zijn wij.Het normale Klootjesvolk van Nederland.Het is ons goed recht om te zeggen wat we denken, en onze vrijheid te maken wat we willen.
We hebben als volk immer over de wereld aangepast, en respect getoond voor andere culturen. Geen volk is zo over de wereld
geintergreerd als wij..Mogen we dan misschien dat stukje wat van ons is, zo laten als wij het hebben willen.

In het verleden en heden is ook de bijbel bekritiseerd, en omstreden, net als menig ander geloofsboekje !! Nu word het tijd voor een Hollandse visie op de Koran !! Moet daar een bevolking voor op stelten ??? Mein kampf van Hitler kun je ook overal kopen, en ook Tjakka, is een geloofsovertuiging !!!!!
Het is maar net hoeveel waarde je er aan hecht ,en hoe je het interpreteerd!Dus om er nu een wereld voor op zn kop te zetten ????

Niet meer dan een mensenhand geschreven kladboek vol tips,regels en verzonnen visioenen... Hoeveel oorlogen en levens heeft dat al gekost ????

Deze "beproeving" word er dus 1 om te zien hoever men ons kan intimideren en tot wat moslims nu werkelijk in staat zijn ??
Ik denk dat de hele FITNA, is begonnen met de kogel die PIM FORTUIN DOODDE, de brute wijze waarop vrijheid en democratie in Nederland is vermoord.

Laat maar komen Geert Wilders ,laat maar eens zien waarom er nog nooit vrede is geweest onder de moslimlanden.
no name

KATOI

Geen opmerkingen: